Buurtbijeenkomst

Presentatie plannen en voorstellen organisatie

Woensdag 7 maart wordt er een buurtbijeenkomst georganiseerd om de nieuwe plannen voor het voormalige gemeentehuis toe te lichten aan de buurtbewoners.

Tijdens deze avond worden de nieuwe plannen gepresenteerd en zullen de onderzoeken van het monumentale pand en landschapstuin besproken worden. Deze onderzoeken zijn het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van het nieuwe woonhuis voor ouderen met dementie. Een bijzonder thuis in een parkachtige omgeving waarbij de oude monumentale onderdelen met respect worden behandeld.

Architect Jan van der Zwaag zal de nieuwe indeling van het oude gemeentehuis toelichten evenals de aanpassingen en uitbouw aan de gevelzijde. Na een lange periode van leegstand wordt het voormalige gemeentehuis de komende periode weer in volle glorie hersteld. Tevens wordt de tuin flink gesnoeid en zal ook deze in oude luister hersteld worden.

Tot slot zal Goedemorgen haar film vertonen en meer vertellen over het nieuwe kleinschalige thuis voor ouderen met dementie. Tevens zullen worden toegelicht hoe de organisatie is georganiseerd en de visie op zorg en leven met dementie.

U bent vanaf 19.00 van harte welkom aan de Prinses Irenelaan 1a.