Open huis voor geïnteresseerden op zaterdag 23 oktober 12.00-14.00

Zaterdag 23 oktober zijn belangstellenden van harte welkom om onze nieuwe kleinschalige woonvorm te bezoeken. U bent van harte welkom tussen 12.00-14.00 aan de Prinses Beatrixlaan 1 in Paterswolde. Naast een rondleiding kunnen geïnteresseerden tijdens deze middag nader kennis maken met onze oprichter en het leidinggevende team van Goedemorgen.

Goedemorgen realiseert in het oude gemeentehuis van Paterswolde een liefdevol thuis voor ouderen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Particuliere zorg, toegankelijk voor een bredere groep personen dan alleen vermogende personen.

Op dit moment zijn zes appartementen verhuurd. Nieuwe bewoners met een zorgindicatie vanaf ZZP5 zijn van harte welkom. Goedemorgen gaat vanaf 1 december open. We gaan nu al graag in gesprek met mensen die behoren tot de doelgroep. We kunnen verwanten ook helpen met het organiseren van indicaties en PGB’s.

Gezien de beperkende mogelijkheden betreft Covid vragen wij verwanten van mogelijke bewoners zich op voorhand per e-mail aan te melden voor het open huis. Dit kan via paterswolde@goedemorgen.nl. Wij verwelkomen u graag op zaterdag 23 oktober.