Een heel normaal huis

Goedemorgen is trots zich te mogen vestigen in het voormalige gemeentehuis van Paterswolde aan de Prinses Irenelaan 1a. Het is er rustig en het woonhuis ligt dichtbij het dorpscentrum. U kunt uw appartement helemaal naar eigen wens inrichten, van de kleur op de muur tot uw eigen meubels. Ook de gemeenschappelijke kamers en de keuken voelen, ruiken en zien er precies zo uit als een normaal gezellig thuis waar bezoek altijd welkom is.

poleroid-home2
wonen1
wonen2

Uw appartement

Er zijn 19 appartementen bij Goedemorgen in Paterswolde, van 30 tot 50 m2. Ieder appartement heeft een woon/slaapkamer, een badkamer en aansluitingen voor een kitchenette. We leveren de appartementen casco op. U mag het zelf inrichten, met uw eigen vertrouwde spullen. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens (dus neem die klok vooral ook mee). Mocht u hulp of iets speciaal nodig hebben, dan regelen wij dat graag voor u.

jeuxdeboule breed

Kleinschalig en gezellig

Alle grote woonzorgcentra schermen met huiselijkheid. Bij de meeste voelt de praktijk toch een beetje anders. Wees gerust: bij Goedemorgen is dat beroemde ziekenhuissfeertje in geen velden of wegen te bekennen. Van de gangen tot de kamers tot de toiletten en de tuin: alles ademt de sfeer van een normaal huis. We blijven het nog maar eens zeggen: we zijn dan ook een normaal huis. En u bent een heel normale (zeer geliefde en gewaardeerde) bewoner in dat huis.

gezelligheid
Goedemorgen-579

Vers en gezond eten

De belangrijkste kamer is natuurlijk de grote leefkeuken. Een professionele kok zei u? Haha, nee, in Goedemorgen doppen we onze eigen boontjes, letterlijk. Medewerkers en bewoners bereiden ieder dag zelf de maaltijden. Vers en gezond en iedereen die het leuk vindt mag helpen. Ondertussen kletsen we wat en maken we plezier. Wat er zo lekker ruikt? De beroemde sudderlapjes van mevrouw de Groot natuurlijk! Ah, kijk, meneer Willemsen is alweer de tafel aan het dekken. Fijn.

Favoriete plekjes

We eten altijd samen, in de grote leefkeuken. De tafel is mooi gedekt, met schalen en ouderwets servies. Gasten kunnen altijd aanschuiven. Graag zelfs, zo maken we het gezellig. Naast de woonkamer en de leefkeuken is er nog een knusse bibliotheek. Overal in het huis zijn er plekjes om je terug te trekken, alleen of met uw vrienden of kleinkinderen.

Goedemorgen-258
man-hond-breed

Het geluk van de tuin

Goedemorgen is gezegend met een schitterende tuin. Er is een fruitgaard en een moestuin. Er staan oude bomen en er lopen kronkelpaadjes. Op verschillende plekken zijn zitjes, beschut en open. De kippen lopen er los rond en de huisdieren doen een dutje in de zon.

De deur naar de tuin is altijd open. Bij Goedemorgen zijn we niet zo van de sloten op de deur. Er zijn leukere manieren om de veiligheid te bewaken. De voordeur leidt naar het dorp. Vanuit de achtertuin is er een doorgang naar het landgoed, met nog veel meer groen. Paterswolde heeft veel moois te bieden.

‘Wat zijn we dankbaar dat we jullie hebben gevonden voor mijn lieve vader. Ik kan mij geen betere plek voor hem wensen’

Marlies, dochter

poleroid-goedemorgen-wonen

Praktische zaken

  • Goedemorgen staat open voor mensen met dementie met minimaal een CIZ indicatie van ZZP5 (een indicatie tot verblijf). We zijn levensloopbestendig. Bewoners hoeven niet meer te verhuizen. We hebben geen wachtlijst, maar een interesselijst. We kijken daarbij vooral naar wie goed binnen de groep past qua persoonlijkheid, interesses en zorgbehoefte.

Vragen of aanmelden?
Vragen of aanmelden? Fijn, we gaan graag met u persoonlijk in gesprek.

goedemorgen-vogel

Een verhuizing naar Goedemorgen is een grote stap. Die zetten we natuurlijk niet met een formuliertje. Iedere aanmelding begint met een goed gesprek. Zo leren we elkaar kennen en bieden we ruimte aan alle vragen die onderweg voorbij komen.